ЗЛАТНА ЗНАЧКА ГРАДА БИЈЕЉИНА ЗА ФУТСАЛЕРЕ КМФ "РАДНИК МД ШОП" :: Semberija INFO ::

 

ЗЛАТНА ЗНАЧКА ГРАДА БИЈЕЉИНА ЗА ФУТСАЛЕРЕ КМФ "РАДНИК МД ШОП"


На свечаној сједници Града Бијељина, одржаној у Центру за културу "Семберија" екипа КМФ "Радник МД Схоп" нашла се међу награђеним за ову годину. Град Бијељина сваке године поводом Дана града, 24. септембра, награђује заслужне колективе и појединце.

-Презадовољни смо сазнањем да је препознат наш труд, рад и наша спортска прича те смо ове године награђени са златном значком Града Бијељина. Задовољство је још веће јер је и капитен нашег тима, Цвијетин Циле Павић добитник златне значке, као појединац. Оба ова признања су показатељ да су званичници који воде наш град препознали наш труд, те видјели да је наш клуб један од најбољих амбасадора Бијељине у Републици Српској и Босни и Херцеговини.

Ове награде су нам вјетар у леђа да наставимо даље, те да у сезони која ускоро почиње, када се такмичимо у Премијер футсал лиги БиХ, дамо све од себи и постигнемо што боље резултате у сва три такмичења на којима учествујемо у такмичарској сезони 2022/23", стоји у саопштењу КМФ "Радник МД Схоп" из Бијељине.