КОНЦЕРТ ДУШАНА СЕКУЛИЋА ПОВОДОМ ДАНА ГРАДА :: Semberija INFO ::

 

КОНЦЕРТ ДУШАНА СЕКУЛИЋА ПОВОДОМ ДАНА ГРАДА


Концерт свјетског виртуоза на хармоници Душана Секулића најављен за 25. септембар, у Центру за културу Бијељини са почетком у 20.00 часова, поклон је Скупштине града и Градске управе за Дан ослобођења града, најавио је данас предсједник парламента Александар Ђурђевић. У програму ће уз Секулића учествовати  и пратећи бенд, а планиран је наступ и других познатих умјетника из Бијељине. 
 
Ђурђевић је навео да су карте за празнични концерт бесплатне и позвао грађане да их преузму на билетарници Центра за Културу. Овај догађај представља и вид зближавања  града са својим умјетницима.
 
 “Наши умјетници попут Секулића славни су у свијету, а мање препознати у сопственом граду. Желимо да то промијенимо и овај концерт је један од начина за то”, рекао је Ђурђевић новинарима.
 
Секулић је изразио задовољство што ће након дуже паузе поново наступати са бендом у Бијељини и најавио да публика може „очекивати неочекивано“. 



,,Драго ми је да сам поново у нашем граду. Када говоримо о садржају програма можда смо већ навикли публику да се на нашим наступима дешавају интересантне ствари под слоганом очекујте неочекивано. Тако ће бити и овај пут. Сцена ће бити најбоље припремљена од свих концерата до сада, а биће и пропратних ефеката“ рекао је Секулић.
 
Секулић је нагласио да су сви учесници концерта из Бијељине и најавио да ће на репертоару наћи разни музички стилови, уз обраде народних и страних пјесама.