ИНТЕРАГРО 2022: „НАША БАНКА“ НА УСЛУЗИ ПОЉОПРИВРЕДНИЦИМА :: Semberija INFO ::

 

ИНТЕРАГРО 2022: „НАША БАНКА“ НА УСЛУЗИ ПОЉОПРИВРЕДНИЦИМА


Као много пута до сада и на овогодишњем јубиларном издању Међународног сајма пољопривреде, лова, риболова и екологије „Интерагро 2022“ своје мјесто заузела је ”Наша банка”.

Учешће на сајму искориштено је за промоцију услуга које пружа ова банка са акцентом на кредитни програм ”Јутро” који се односи на јесењу сјетву. На ову кредитну линију могу конкурисати ратари, повртлари, воћари, сточари, пчелари... и они који имају регистрована пољопривредна газдинства али и они који нису регистровали своју пољопривредну активност.

- Са великом пажњом смо креирали ову кредитну линију. Пратимо ситуацију на тржишту и потребе наших пољопривредника. Кредитни програм „Јутро“ смо намјенски осмислили тако да задовољи све потребе пољопривредника када је ријеч о јесењој сјетви. Каматна стопа ових кредита је фиксна, а опције отплате смо прилагодили потребама и могућностима крајњих корисника”, рекла је за ”Семберија ИНФО” Алиса Спахић испред АД ”Наша банка”. 

„Наша банка“ је изградила препознатљиво име међу семберским пољопривредницима. Током цијеле године су активне кредитне линије којима се подржава пољопривреда али се два пута током сваке године, у прољеће и јесен, из ове банке пласирају посебне кредитне линије под називом „Јутро“ са крајњим циљем олакшавања свих тегоба које иду уз прољећне и јесење послове у аграру.


Семберија инфо - И. Гутић