СЛАВЕНКО РИСТИЋ УЗ ЛОВЦЕ СРПСКЕ :: Semberija INFO ::

 

СЛАВЕНКО РИСТИЋ УЗ ЛОВЦЕ СРПСКЕ


Foto
Велики број ловаца који су стигли у Црњелово из свих дијелова Републике Српске на најбољи начин показује саборност и ведар дух који краси српски народ, а ово је и прилика да истакнемо потенцијал за унапређење ловног туризма који Семберија несумњиво посједује, поручио је Славенко Ристић, кандидат на листи СНСД-а за посланика у Народној скупштини Републике Српске на Великом сабору ловаца.


 
- И сам се годинама бавим ловом и трудим се да пријатељима ловцима из свих дијелова свијета покажем какав „рај на земљи“ посједује наша равна Семберија када је ријеч о лову и риболову. Овдје готово свако село има веома добро организоване ловачке секције, озбиљно приступају одржавању станишта, а подсјетићу вас да су наша ловишта до прије двадесет година неријетко посјећивали Италијани, Нијемци, Аустријанци, знајући за ово богатство. Такву репутацију морамо и можемо да вратимо – рекао је Ристић.


 
Ристић, који је већински власник Техничког ремонта Братунац, поклонио је овом приликом два пиштоља „РС9 Вампир“ – производа његове компаније. Пиштољи су уручени предсједнику Ловачког савеза Републике Српске Сави Минићу и секретару Живојину Лазићу.