СТОЈАНОВИЋ И ВИДАКОВИЋ ЧЕСТИТАЛИ ПРВАЦИМА У УГЉЕВИКУ ПОЛАЗАК У ШКОЛУ :: Semberija INFO ::

 

СТОЈАНОВИЋ И ВИДАКОВИЋ ЧЕСТИТАЛИ ПРВАЦИМА У УГЉЕВИКУ ПОЛАЗАК У ШКОЛУ


Foto
У Основној школи „Алекса Шантић“ у Угљевику данас је организована добродошлица за ђаке прваке, којих је у овој школској години уписано осамдесет двоје.



Директор школе Владимир Ђокић пожелио је првачићима срећан почетак школске године.



"Желим да свим новим ђацима наше школе, нашим драгим првацима, честитам полазак у школу.  Знамо да је ово посебан дан и за њих и за њихове родитеље и зато смо, као школа, одлучили да им приредимо добродошлицу на овај начин", рекао је директор Ђокић.



Добродошлицу првацима пожељели су и генерални директор РиТЕ Угљевик Чедомир Стојановић и извршни директор Драгиша Видаковић.



„РиТЕ Угљевик као одговорна фирма разумије важност подршке образовању и младим талентима. Сваке године награђујемо најбоље ученике и ђаке генерације и на тај начин настојимо да их додатно мотивишемо. Желим срећан почетак школовања драгим ђацима првацима и много успјеха на новом путу, уз жељу да им школски дани прођу што безбрижније“, рекао је Стојановић који је просвјетним радницима и директору школу пожелио успјешан рад.

Предузеће РиТЕ Угљевик је, на захтјев школе, обезбједило видео надзор школских објеката, а окупљенима се обратио и извршни директор РиТЕ Угљевик Драгиша Видаковић



"Рудник и Термоелектрана, као друштвено одговорно предузеће, и Управа на челу са директором Чедомиром Стојановићем сигурно ће и убудуће подржати све активности школе и награђивати добре ђаке. Ова школа у најљепшем свјетлу представља и Угљевик и све грађане Угљевика, а ја сам увјерен да ће наставити и у наредном периоду", рекао је Видаковић.