ТЕХНИЧКА ШКОЛА „МИХАЈЛО ПУПИН“ БИЈЕЉИНА: Вуковци попунили разред :: Semberija INFO ::

 

ТЕХНИЧКА ШКОЛА „МИХАЈЛО ПУПИН“ БИЈЕЉИНА: Вуковци попунили разред


Данашњи дан наставно особље Техничке школе „Михајло Пупин“ у Бијељини памтиће по нечему што се под кровом ове школске установе у њеној стољетној традицији, тек ове године десило по први пут. Наиме, ове године је читаво једно одјељење првог разреда састављено од 27 вуковаца – ђака који су овог љета основношколско образовање завршили са одличним успјехом и још бољим понашањем. Сви они опредијелили су се за наставак школовања у области информационих технологија.



- Честитам вам нови почетак у једном посебном поглављу ваших живота. Дошли сте у добру школу. Школу са квалитетним наставним особљем и школу са дугом и богатом традицијом. Сигуран сам да ће вам професори овдје пренијети све што знају и умију. Ви сте већ кроз основну школу показали да вам није стран рад, труд и учење. Желим вам да тако наставите и у Техничкој школи“, рекао је градоначелник Петровић.

Директор Техничке школе, Миленко Максимовић изразио је понос који колектив ове школе осјећа због чињенице да је 27 одличних ђака своје повјерење, када је у питању њихово даље образовање поклонило управо овој школи.
-Ми осјећамо понос али и одговорност са вам понудимо адекватно знање и вјештине. Ви сте, у то сам сигуран, будућност овог града и наше државе“, закључио је директор Максимовић.


Семберија инфо - И. Гутић