БИЈЕЉИНА: ОБИЉЕЖЕНА КРСНА СЛАВА СДС-А – ПЕТРОВДАН :: Semberija INFO ::

 

БИЈЕЉИНА: ОБИЉЕЖЕНА КРСНА СЛАВА СДС-А – ПЕТРОВДАН


Ломљењем славског колача у просторијама СДС-а у Бијељини и полагањем цвијећа испред централног споменика погинулим борцима на градском тргу, обиљежена је Крсна слава Српске демократске странке – Петровдан.

Честитајући чланству СДС-а Петровдан,  предсједник СДС-а у Бијељини, градоначелник Мићо Мићић захвалио се гостима, народним посланицима, функционерима у Савјету министара БиХ и свима нима који су основали СДС и препознали потребу да неко треба да штити интересе српског народа у БиХ.

„Желим овом приликом да се захвалим људима који су формирали и створили једну велику политичку странку, почевши од Милана Новаковића, првог предсједника и свим другим предсједницима СДС-а који су успјели одржати велику странку у Бијељини и на просторима РС. Овом приликом им се од срца захваљујем. Захваљујем се и гостима који су дошли на славу СДС-а и увеличали наше славље. Желим се овом приликом захвалити и младим људима који су дошли овдје данас да са нама прославе славу, јер су они будућност СДС-а. Они су препознали да наша странка жели да ради с народом  и за народ, да штити интересе нашег народа, али и да поштује интересе других народа, односно да у миру, слози и весељу живимо на овим просторима. Зато желим да још дуги низ година славимо Светог Петра и Павла на достојанствен и нормалан начин, да нам они буду заштитиници у наредном периоду“, истакао је том приликом Мићо Мићић.



Одговарајући на новинарска питања о позицији Градског одбора СДС-а у актуелном политичком тренутку и о резултатима које је до сада постизао на изборима, Мићић је изјавио да је бијељински одбор највећи и најјачи, са највећим бројем чланова, гласача и народних посланика.

 „Надам се да ће и други градски одбори, као што је Приједор и Бањалука, након избора руководства СДС-а, јер смо изабрали најискуснијег човјека на чело СДС-а, Мирка Шаровића, имати довољно снаге и мудрости, заједно са њим на челу, да се уједине сви градски одбори и сви они који желе добро СДС-у. Мислим да се може направити добар резултат у наредном периоду, односно да се могу ојачати општински и мјесни одбори у свим општинама и градовима“.

Мићић је изјавио да вјерује да ће први човјек СДС-а, Мирко Шаровић, имајући у виду његово огромно политичко искуство, мудрост и снагу, ујединити СДС, што је једини пут и начин да се врати снага и политичко преимућство. Желимо да заједно са нашим народом у наредном периоду створимо пуно боље услове за живот“, истакао је Мићо Мићић, предсједник Градског одбора СДС-а и градоначелник града Бијељина.

Семберија инфо