АГРАРНИ ФОНД: Саопштење за јавност :: Semberija INFO ::

 

АГРАРНИ ФОНД: Саопштење за јавност


Саопштење за јавност преносимо у цијелости.

Поштовани пољопривредни произвођачи и остали становници села Семберије!

Градоначелник Љубиша Петровић свјесно обмањује грађане Семберије . Нити он нити било ко из градске управе неће одређивати шта ће се радити на побошљању инфраструктуре на селу , а богами нити било ко из Аграрног фонда Бијељине . Одређиваће грађани Семберије преко изабраних савјета мјесних заједница , тачније преко својих легитимно изабраних комшија које су бирали да их представљају – наводи се у саопштењу.

Ово је потез очајника који је на све начине покушао да блокира да та средства уопште дођу у град Бијељину. А сад кад су дошла, жели да обмањује грађане како то има било какве везе са њим.

Ништа ново од Петровића, навикли смо.

Аграрни Фонд ће урадити више инфраструктуре у семберским селима за мјесец дана него градоначелник и његова администрација за двије године мандата.

И то је нешто што ће остати грађанима Семберије на свакодневно кориштење . А од градоначелникове шупље приче и манипулација грађани Бијељине неће имати ништа. Као што је било боље да се не петља око цијене пшенице и обмањује своје рођене суграђане , који умјесто да су већ наплатили пшеницу сад имају главобољу са лагерованом по шупама , тако је боље да се не петља ни у овај озбиљан посао.

Директор Аграрног фонда
Златан Лазаревић