УСКОРО ЗЛАТНИ КОТЛИЋ СЕМБЕРИЈЕ! :: Semberija INFO ::

 

УСКОРО ЗЛАТНИ КОТЛИЋ СЕМБЕРИЈЕ!


Туристичка организација Града Бијељина завршава посљедње припреме за одржавање манифестације „Златни котлић Семберије“. И ове године Бања Дворови ће 20. августа отворити своје капије за све љубитеље доброг дружења и квалитетног залогаја.

Према ријечима организатора пријаве за 21. по реду „Златни котлић Семберије“ већ пристижу из великог броја мјеста Републике Српске и Србије. Највећи број досадашњих пријава поднијеле су екипе које су већ имале прилику осјетити чари такмичења у бијељинској бањи.

Туристичка организација Града Бијељина у претходном је периоду интензивно радила на промовисању туристичких потенцијала Бијељине, укључујући и „Златни котлић Семберије“ па очекују и одређен број екипа из региона које ће по први пут учествовати на такмичењу за најбољи котлић Семберије.


Примарни циљ ове туристичке манифестације је промоција риболовног туризма у Семберији уз промоцију здравствено-туристичких потенцијала Бање Дворови. 

Подсјећања ради, прошле године на овој туристичкој манифестацији учествовало је више од 70 екипа, а најбољима је проглашена екипа „Банатски кулинари“ из Кикинде. Друго мјесто је освојила екипа „Чардачине“, а треће екипа „Семберија“.


Семберија инфо - И. Гутић