НОВЧАНА ПОМОЋ ЗА ДВА БИЈЕЉИНСКА АТЛЕТСКА КЛУБА “АТЛЕТИК” И “АКАДЕМАЦ” :: Semberija INFO ::

 

НОВЧАНА ПОМОЋ ЗА ДВА БИЈЕЉИНСКА АТЛЕТСКА КЛУБА “АТЛЕТИК” И “АКАДЕМАЦ”


Foto
Представницима атлетских бијељинских клубова “Атлетик” и “Академац” данас је уручена новчана помоћ у износу од по двије хиљаде КМ од стране представника  дијаспоре из Холандије Организацији СОП (Српско омладинско пријатељство), те по двије хиљаде КМ од стране Градске управе.
 
Укупна помоћ износи око осам хиљада КМ, с тим да ће око двије хиљаде КМ бити у ваучерима захваљујући донацији бијељинске Компаније “Спорт висион”.


 
Градоначелик Бијељине Љубиша Петровић пожелио је предсједницима оба атлетска клуба, као и њиховим члановима, много успјеха у будућем раду, уз жељу да спортисти ових клубова и даље у Бијељину доносе бројне медаље са такмичења.
 
Петровић је, на одушевљење спортиста “Атлетика” и “Академца”, изјавио да ће Градска управа, када се за то стекну услови,  испунити обећање  да Бијељина добије атлетски стадион како би се стекли адекватни услови за тренинге атлетичара, те могућност повећања финансијских средстава за ове клубове.


 
Уручујући захвалницу донаторима из Холандије, предсједник Атлетског клуба “Атлетик” Велибор Ковач захвалио се на новчаној помоћи која ће им, како је рекао, свакако значити, између осталог, и за набавку неопходне опреме.    
 

“Користим прилику да се захвалим Удруžењу СОП из Ротердама која је препознала теšкоćе са којим се сусреćу атлетски клубови у Бијељини, те се захваљујем у име управе и наших čланова на донираним средствима, која ćемо искористити за куповину опреме која нам недостаје за нормално функционисање тренаžног процеса”, нагласио је Велибор Ковач, предсједник АК “Атлетик”.

(Семберија инфо)