А.Д.“ГРАД“ НА МАНИФЕСТАЦИЈИ ''КОТЛИЋ КОД ТОЧКА 2022'' :: Semberija INFO ::

 

А.Д.“ГРАД“ НА МАНИФЕСТАЦИЈИ ''КОТЛИЋ КОД ТОЧКА 2022''


Foto
На традиционалној манифестацији „Котлић код Точка 2022“ своје учешће су узели, а дали и допринос одличној атмосфери , и запослени А.Д.“Град“ Бијељина.


 
Ова манифестација се традиционално одржава у околини Бијељине, селу Горњи Драгаљевац, у предивном природном амбијенту и још бољој организацији, уз учешће великог броја екипа из Семберије и регије.


 
Да радници могу бити најбоља реклама, то су овога пута потврдили и радници А.Д.“Град“ – Пословне јединице Агротржни центар „Кнез Иво од Семберије“. Радници који у овом дијелу сезоне највећи терет Друштва носе на својим леђима, своју енергију и ентузијазам пренијели су и на ову манифестацију.
 
Одлично припремљен гулаш, расхлађено пиће и изворска вода, осмех и ведрина, били су довољан разлог да се сваки посјетилац задржи бар на кратко.


 

И у будуће ћемо узимати ушешће на оваквим и сличним манифестацијама, а да би се увјерили какви смо ми организатори и домаћини, позивамо Вас да посјетите наше предстојеће манифестације: Пантелински вашар и XX Међународни сајам пољопривреде, лова, риболова и екологије „ИНТЕРАГРО 2022“, поручују из А.Д.“Град“ Бијељина.