ВЕЧЕРАС СВИ ПУТЕВИ ВОДЕ У БАТКОВИЋ :: Semberija INFO ::

 

ВЕЧЕРАС СВИ ПУТЕВИ ВОДЕ У БАТКОВИЋ


Foto: Semberija info
Овог викенда Батковић је регионални центар мотора и рок музике. Данас су продефиловали улицама Бијељине, представљајући заинтересованим грађанима љепоту и снагу својих двоточкаша. Након дефилеа упутили су се на почетни положај – двориште основне школе у Батковићу гдје је вече резервисано за концерт рок групе „Ван Гог“.



Прије музичког дијела програма, најхрабрији и најсмјелији бајкери су одмјерили снаге у неколико дисциплина бајкерских игара.

У кампу су се могле видјети регистарске таблице из Италије, Швицарске, Словеније, Хрватске, Србије… Разговарали смо са бајкерима из Словеније. Њихов Мото клуб „Белоглави орли“ из Марибора ове године по седми пут гостује у Батковићу.


 

-Ми смо се братимили са браћом из Мото клуба „Кречар“. Они су од овог кампа направили мјесто гдје, не само ми, волимо доћи. Тако да се у Батковићу не осјећамо као гости. Због короне нисмо били претходне двије године али сад смо ту и планирамо сваке сљедеће године бити ту“, рекли су гости из Марибора.



Мото спорт у Батковићу не треба да брине за будућност. У кампу су присутне младе снаге са моторима њиховом искуству прилагођене снаге.


 

-Волимо моторе. Уз моторе иде адреналин, иде брзина, иду дјевојке“, скоро у један глас говоре момци из Батковића и Обарске.

Наглашавају да нису имали проблема са законом.
Моторе возе довољно брзо да не угрозе сигурност ни себе ни других учесника у саобаћају.

(Семберија инфо)