РАСВИЈЕТЉЕНА TЕШКА КРАЂА: ОТУЂЕНО ВИШЕ ОД 300.000 МАРАКА :: Semberija INFO ::

 

РАСВИЈЕТЉЕНА TЕШКА КРАЂА: ОТУЂЕНО ВИШЕ ОД 300.000 МАРАКА


Полицијски службеници Полицијске управе Бијељина расвијетли су кривично дјело ,,тешка крађа'' извршено 28.марта 2019. године на штету правног лица из Брчког са пословном јединицом у Бијељини.
 
Наиме, од стране раднице правног лица, Полицијска станица Бијељина, 28. марта 2019. године око девет часова запримила је пријаву, да је са њеног рамена отргнута торба у којој се је налазила већа количина новца. По изјави оштећених отуђен је новац у износу већем од 300.000 КМ.
 
Увиђајем је утврђено је, да је у Улици Меше Селимовића у Бијељини од раднице правног лица отуђена торба у којој се је налазила већа количина новца. По изјави оштећене торбу је отуђило НН мушко лице који се је након извршења дјела удаљио у непознатом правцу.
 
Оперативним радом на терену  радници Сектора криминалистичке полиције ПУ Бијељина идентификовали су извршиоце овог дјела, које су пронашли и лишили слободе.
 
Извјештај је поднесен против три лица М.Т. који се налази у бјегству, те лица  Д.Б. и С.С. који су уз извјештај о почињеном кривичном дјелу предати у надлежност и на даље поступање Окружном јавном тужилаштву у Биејљини.
 
Окружни суд  у Бијељини лицима Д.Б. и С.С. одредио је једномјесечни притвор због почињеног кривичног дјела ,,тешка крађа'''', потврдили су из полиције.