Странка демократске Српске – Мићо Мићић прославила Крсну славу Петровдан :: Semberija INFO ::

 

Странка демократске Српске – Мићо Мићић прославила Крсну славу Петровдан


Јовић: Републици Српској потребно јединство

Уз присуство бројних гостију и представника јавног и политичког живота Бијељине, ломљењем славског колача, Странка демократске Српске – Мићо Мићић прославила је Крсну славу Петровдан. 

Предраг Јовић, предсједник СДС Мићо Мићић, честитао је Крсну славу Петровдан – Светог Петра и Павла свим Хришћанима који славе, уз поруку да је Републици Српској потребно јединство. 

 

“Данас шаљемо поруку јединства и  саборности, јер смо свједоци свакодневних притисака на РС и надам се да ће овакву поруку послати све политичке партије”, рекао је Јовић за “Семберске новине”. 

 Јединство и саборност  око неких основних националних принципа, каже Јовић, је потребно свима да би се сачувала РС.

 “То је наш једини задатак који треба да испунимо,  не само наше политичке партије него и осталих”, рекао је Јовић, који се захвалио Зорану Павловићу који је традиционално кум славе. 

Говорећи о предстојећим изборима, Јовић је рекао да ће СДС Мићо Мићић остаје и даље у Коалицији “Договор за Бијељину”, истичући да ће СДС Мићо Мићић подржати све четири листе СНСД-а заједно са коалиционим партнерима.

 

“За Народну скупштину, на листи СНСД-а, имаћемо нашег кандидата, а то је госпођа Бранка Савчић Марковић која има беспријекорну биографију, завршила је политичке науке и комплетан рат је била у Генералштабу, а тиме се није хвалила, мајка и супруга је часног генерала Миломира Савчића којем шаљемо подршку и да му Бог подари добро здравље и да се избори са свим оним што су му наметнули”, нагласио је Јовић. 

Кум славе СДС Мићо Мићић традиционално је и ове године био Зоран Павловић, који је пожелио срећну Крсну славу Петровдан свим Семберцима које славе, као и чланству СДС – Мићо Мићић. 


Семберија инфо - З. Кусмук