ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА ЗА ДЈЕЦУ ИЗ ДНЕВНОГ ЦЕНТРА :: Semberija INFO ::

 

ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА ЗА ДЈЕЦУ ИЗ ДНЕВНОГ ЦЕНТРА


Како је за портал ,,Семберија инфо'' потврдила Невена Ранкић, руководилац Службе Дневног центра, имајући у виду предстојећи велики празник – Инањдан у Дневном центру за дјецу са сметњама у развоју одлучили су да организују хуманитарну акцију продаје инањдањских вјенчића.

-Вјенчиће смо правили заједно са малишанима, јер се ми, иначе, и бавимо креативним радом и ово је била прилика да одлучимо да правимо вјенчиће. С обзиром да смо већ организовали сличне акције које су имале добар одзив, одлучили смо да реализујемо и ову активност. Новац добијен од продаје вјенчића биће усмјерен за рекреативне активности малишана – штићеника Дневног центра'', казала је Невена Ранкић и нагласила да је одзив грађана за куповину вјенчића добар, те да ће штанд за продају на Градском тргу бити постављен данас до 13 часова, као и сутра у периоду од девет до 13 часова.

Ово је прилика да позовоме наше суграђане да се одазову овој хуманитарној акцији у што већем броју и на тај начин, бар мало, уљепшају дјетињство овим малишанима.

Семберија инфо