Скупштина Града Бијељина 29. јуна - НА ДНЕВНОМ РЕДУ ИЗВЈЕШТАЈ О ИЗВРШЕЊУ БУЏЕТА ГРАДА ЗА ПРВА ТРИ МЈЕСЕЦА ОВЕ ГОДИНЕ :: Semberija INFO ::

 

Скупштина Града Бијељина 29. јуна - НА ДНЕВНОМ РЕДУ ИЗВЈЕШТАЈ О ИЗВРШЕЊУ БУЏЕТА ГРАДА ЗА ПРВА ТРИ МЈЕСЕЦА ОВЕ ГОДИНЕ


Одборници Скупштине града Бијељина, на сједници која ће се одржати 29. јуна, разматраће Извјештај о извршењу буџета Града Бијељина за прва три мјесеца ове године и Консолидовани извјештај о извршењу буџета Града Бијељина за 2021. годину.

На дневном реду сједнице наћи ће се Извјештај о пословању ЈП „Дирекција за изградњу и развој града“ за 2021. годину са планом рада и процијењеним приходима и расходима за 2022. годину.

Одборници ће, између осталог, разматрати Извјештај о раду ЈУ Градско позориште „Семберија“ за прошлу годину са планом рада за 2022. годину, Извјештај о раду бијељинског Дома здравља за прошлу годину и планом рада за ову годину.  

Скупштина ће расправљати о извјештајима о раду и функционисању у ЈП „Градска топлана“, ЈП „Еко-деп“, ЈКП „Градско гробље“, Информацији о стању незапослености и запослености на подручју Бијељине, Информацији о реализацији прољетне сјетве у овој години.

На дневном реду, како је најављено из Скупштине, наћи ће се и Информација о предузетим мјерама и активностима из Акционог плана за отклањање неправилности и недостатака по Извјештају Главне службе за ревизију јавног сектора РС од 29. децембра 2021. године.


Семберија инфо - З.Кусмук