Марко Влачић, директор Развојне агенције Града Бијељина: Поносан на рад Агенције :: Semberija INFO ::

 

Марко Влачић, директор Развојне агенције Града Бијељина: Поносан на рад Агенције


- Морам истаћи да сам веома поносан на наш рад у Агенцији, јер смо ове године имали рекордан број пријава на јавне позиве и забиљежен је рекордан број подијељених подстицаја предузетницима који су испунили услове јавних позива. Да смо као екипа добро радили и да је ниво информисаности око подјеле подстицаја далеко већи, свједочи и број више од 50 пријављених предузећа  на другом овогодишњем јавном позиву. Том приликом биће додијељено 95.000 конвертибилних марака’’, рекао је Марко Влачић, директор Развојне агенције Града Бијељина. 

Како каже, захваљујући раду, дисциплини, транспарентности и информисаности предузетника, стекли су завидан резултат и у том правцу ће и наставити да раде. 
- Као што сам у предходним изјавама често наглашавао, поновићу опет да све ово радимо како би сачували наше младе људе у Бијељини и да покажемо да можемо и овдје градити и подстицати младост и знање, те да заједно градимо бољу, љепшу и успјешнију Бијељину  и Републику Српску. Увјерен сам да ћемо и наредна два позива успјешно реализовати и да ће наши предузетници бити задовољни радом Агенције’’, истиче Марко Влачић. 


Семберија инфо