ДОДЈЕЉЕНЕ ДИПЛОМЕ И ЗАХВАЛНИЦЕ :: Semberija INFO ::

 

ДОДЈЕЉЕНЕ ДИПЛОМЕ И ЗАХВАЛНИЦЕ


На Факултету пословне економије Бијељина, Универзитета у Источном Сарајеву, данас је у згради Центра за високо образовање организована промоција и додјела диплома.

 Овом приликом додјељене су дипломе  дипломираним економистима, магистрима и мастерима економије. Такође, данас су  уручене и плакете најбољим студентима, као и захвалнице дугогодишњим радницима и пословним сарадницима овог факултета.


Професор др Весна Петровић, декан Факултета пословне економије Бијељина, Универзитета у Источном Сарајеву рекла је да је ово 15. по реду промоција дипломираних студената и да ће данас 42 студента добити диплому за завршене основне, а 12 студената за завршене мастер и магистарске студије.


Катарина Павловић , једна од најбољих студената генерације са просјеком 9,97 рекла је да је након завршених основих студија добила запослење на Факултету пословне економије Бијељина као асистент.


-Као асистент, трудим се бодрим студенте, да им преносим знање и увијек им говорим да инвестиција у знање плаћа најбоље камате. Ко год да упише Факултет пословне економије неће сигурно погријешити, јер је кадар на факултету изузетан, који несебично пружа знање које посједује. Овдје можете да научите срж економије“, истакла је Павловићева.

Семберија инфо