НЕШКОВИЋ КАНДИДАТ ЗА НАРОДНОГ ПОСЛАНИКА НА ПРЕДСТОЈЕЋИМ ИЗБОРИМА :: Semberija INFO ::

 

НЕШКОВИЋ КАНДИДАТ ЗА НАРОДНОГ ПОСЛАНИКА НА ПРЕДСТОЈЕЋИМ ИЗБОРИМА


Општински одбор Српске демократске странке Лопаре одлучио да Желимир Нешковић буде кандидат за народног посланика у Скупштини Републике Српске на предстојећим октобарским изборима.

Ово су, на предлог предсједника Раде Савића, једногласно одлучили сви присутни чланови општинског одбора Српске демократске странке Лопаре.

Нешковић је, захваљујући се на избору, изразио наду да ће оправдати исказано повјерење општинског одбора.

„Вјерујем у добар резултат Српске демократске странке и побједу на сва четири нивоа гласања у нашој општини, када су у питању избори који ће се десити 2. октобра и вјерујем у побједу Српске демократске странке у нашој изборној јединици“,  рекао је Нешковић.

Он је изразио увјерење да ће Српска демократска странка у изборној јединици 6. имати три посланика у Народној скупштини Републике Српске, те да ће се свим силама трудити да помогне у томе.

„Имамо младог, породичног и амбициозног човјека, који је један од најкомплетнијих кандидата, са оствареним резултатима на пољу свог рада и, иако је млад, са завидним политичким искуством, спремним да уђе у политичку трку са циљем да ова регија и Српска демократска странка добију достојног представника у Народној скупштини, који ће се борити превасходно за интересе наших грађана, за опште циљеве и за развој Републике Српске“, навео је предсједник Општинског одбора Лопаре и потпредсједник Српске демократске странке Радо Савић.