ПРИЈАТЕЉИ СЕ ОПРАШТАЈУ ОД МОТОРИСТЕ КОЈИ ЈЕ СТРАДАО У УГЉЕВИКУ :: Semberija INFO ::

 

ПРИЈАТЕЉИ СЕ ОПРАШТАЈУ ОД МОТОРИСТЕ КОЈИ ЈЕ СТРАДАО У УГЉЕВИКУ


Foto
Бројни пријатељи путем друштвених мрежа опраштају се од мотористе Дарка Максимовића (34) из Угљевика који је јуче подлегао повредама након саобраћајне несреће на магистралном путу Бијељина - Тузла.

Поред мотоцикла „Јамаха“ којим је управљао настрадали, у несрећи је учествовао и аутомобил „волво“, којим је управљао И. В. из УгЉевика.
 
Од Максимовића су се опростили и из ФК Мајевица из Забрђа.
 
Волио си брате наш моторе, уживао си, смијао се, живио за наш град, живио за своју дјецу а ми твоји другови никада нећемо заборавити твоје осмијехе и дружења за која си увијек био главни даса! Хвала ти за сву позитивну енергију коју су уносио у клуб. Заувијек ћеш остати наш брат и дио шампионске генерације. Почивај у миру људино – наводи се у емотивној поруци.
 
Од Максимовића су се опростио и уредник локалног ТД портала.
 
– Отишао је један од најбољих пријатеља нашег портала. Био је са нама од почетка као добронамјерни критичар. Након његових запажања смо могли бити само бољи и трудили смо се. Задње што нам је рекао прије дан-два било је -“Сада имате име, немојте ићи назад и бавити се нечим неозбиљним”. Назад више нема. И јуче смо били на лицу мјеста, сликајући а не знајући да си ти тај…
 
– Волио је моторе, али више од тога волио је Малешевце. Био је покретач комплетног друштвено-спортског живота у свом селу. Укључио се цијелим бићем у изградњу нове цркве у Малешевцима, коју нажалост није дочекао да се заврши. Био је организатор чувеног меморијалног турнира у фудбалу “Сјећање на Миленка и Жељка”…Прије неки дан освојио је титулу шампиона у једној од лига Фудбалског савеза Р. Српске са својом ФК Мајевицом из Забрђа. А Забрђе, посебно Горње му је била још једна љубав. Био је веома повезан са тим људима. Често је посјећивао своју цркву Свети Илија у Горњем Забрђу. Скоро добио посао, дјецу… Али живот је хтио другачије. Био је један од најинтелигетнијих људи у Малешевцима, активан, способан. Дао је много а и могао је много тога још дати свом окружењу јер је са својих 34 године био много ближи почетку него крају свог живота. Људи се памте по ономе што остане иза њих. Иза Дарка је остало много. И људи умиру два пута. Први пут када престану дисати и други пут када их вољени забораве. Ми те нећемо заборавити. Да ти Бог да души мир и рајско насеље, а твојима снагу да прођу кроз сва искушења која их чекају. Живот не може стати – наводи се у поруци.
 
(Српска Инфо)