ДР МАРИЈА РИСТАНОВИЋ НА КОНГРЕСУ У ПАРИЗУ :: Semberija INFO ::

 

ДР МАРИЈА РИСТАНОВИЋ НА КОНГРЕСУ У ПАРИЗУ


Др Марија Ристановић као делегат имала је јединствену прилику да присуствује великом светском конгресу ИМЦАС у Паризу који се ове године одржава од 3. до 5. јуна. Како од својих пословних почетака пуно улаже у своје професионално усавршавање, ИМЦАС WОРЛД ЦОНГРЕС представља још једну могућност напредовања у њеној каријери будући да се на овом научном скупу окупљају еминентни експерти из целог света како би одржали конференцију која покрива кључне теме из дерматологије, пластичне хирургије, антиагинга и естетске медицине. Врхунски стручњаци са дугогодишњим искуством у медицинској пракси презентују програм динамичног учења са опсежним истраживањима заснованим на конкретним доказима и иновативним техникама.
 
Преко 700 говорника који предају 280 научних сесија током 3 дана интензивног учења поделиће своје знање, вештине, искуство и способности са својим колегама, а постоји и могућност преноса читавог конгреса уживо за све који желе да се придруже онлине путем специјалне платформе и остану у току са најновијим научним. достигнућима.



Између сесија, доктори посећују штандове излагача и дистрибутера како би испратили актуелна дешавања на тржишту и упознали савремене производе и апарате, те својим пацијентима омогућили најбољу могућу естетску услугу. Др Ристановић у својој ординацији већ примењује различите уређаје за затезање коже, обликовање тела и уклањање нежељених естетских стања, те је у великој мери упућена у развој технологије и непрекидног прогреса на пољу неинвазивног подмлађивања како би својим пацијентима приуштила првокласне третмане са дуготрајним ефектима на потпуно безбедан, сигуран, комфоран и безболан начин поштујући персонализовани приступ у свом раду.