РИТЕ УГЉЕВИК НАГРАДИО НАЈБОЉЕ ЂАКЕ – СТОЈАНОВИЋ : „УВИЈЕК ЋЕМО ПОДРЖАВАТИ ОБРАЗОВАЊЕ“ :: Semberija INFO ::

 

РИТЕ УГЉЕВИК НАГРАДИО НАЈБОЉЕ ЂАКЕ – СТОЈАНОВИЋ : „УВИЈЕК ЋЕМО ПОДРЖАВАТИ ОБРАЗОВАЊЕ“


Foto
Поводом Дана ученичког стваралаштва који је данас обиљежен у основној школи „Алекса Шантић“ у Угљевику, предузеће Рудник и Термоелектрана Угљевик традиционално је обезбиједило вриједне поклоне за најбоље ђаке.


 
Наиме, директор РиТЕ Угљевик Чедомир Стојановић и извршни директор за производњу угља и развој рудника Драгиша Видаковић уручили су лаптоп рачунар ђаку генерације Дејану Тодоровићу, док су пет вуковаца наградили мобилним телефонима. 
 
Лена Миловановић, Александра Стевановић, Ана Јовановић, Дејан Тодоровић, Дуња Ђурић и Дивна Томић  ученици деветог разреда, награђени су за одличан успјех из свих наставних предмета и примјерно владање у току основног образовања.


 
“Велика је част и задовољство бити овдје, окружен оваквом успјешном и добром дјецом. Када видимо какве су нам нове генерације, могу рећи да нас очекује добра преспектива и да можемо бити и више него задовољни. Рудник и Термоелектрана Угљевик ће увијек подржавати образовање и награђивати најбоље. Још једном желим да честитам свим ученицима и да им пожелим успјех у даљем школовању”, рекао је генерални директор РиТЕ Угљевик Чедомир Стојановић.


 
Извршни директор за производњу угља и развој рудника Драгиша Видаковић честитао је матурантима успјешан завршетак основне школе.
 
“Желим вам да све ове успјехе које смо данас видјели наставите да нижете и у наставку школовања и на тај начин репрезентујете све оно што сте у овој школи научили. Вјерујем да имате још много тога за показати и постићи. Добро се одморите на распусту и нека вам поклони које сте добили данас буду један од подстрека за даљи успјешан рад, показатељ да се рад, труд и учење вреднује”, рекао је Видаковић.


 
Директор Основне школе “Алекса Шантић” Владимир Ђокић истакао је да је ова генерација ученика била одлична, те да је изњедрила шест вуковаца.
 
“Наставили смо низ успјешних резултата на општинским, регионалним и републичким такмичењима. Три ученика су освојила прва три мјеста на републичким такмичењима и тако на најбољи начин презентовали своју школу и општину Угљевик”, рекао је Ђокић.