ПОМОЗИМО ИВАНУ, дечаку из Бијељине :: Semberija INFO ::

 

ПОМОЗИМО ИВАНУ, дечаку из Бијељине


Дјечаку Иван Марјановићу (13) из Бијељине третмани из клинике у Новом Саду су помогли да прогледа, а да би видио 100 одсто, остала су му још три третмана, тврди његова породице.

С обзиром на то да је ова породица у тешкој материјалној ситуацији, Ивану је поново потребан помоћ добрих људи, јер су, како тврде, љекари прогнозирали да би све коначно могло да буде готово за још три третмана.

– За сваки његов одлазак у Нови Сад потребно је издвојити око 800 КМ за терапију, додатних 150 КМ за ињекције, али ту су и проблеми са смештајем. Молим добре људе да нам помогну, јер би Иван након дуге борбе могао потпуно да прогледа – рекла је Иванова мајка Ружица.

Она додаје да у породици нико није запослен и да живе као подстанари, што им додатно отежава борбу са Ивановим проблемима.

Ако се урачунају цијене третмана који би укупно коштали 2.400 КМ, додатне три ињекције које коштају 450 КМ, породици је потребно око 3.000 КМ да покрије трошкове лијечења.

Подсјећано, дјечак Иван Марјановић из Бијељине од рођења има проблема са видом, а љекари су коначно нашли начин да га потпуно излијече, за шта породица тренутно нема новца.

Након много година борбе да Иван прогледа, породици Марјановић су наду вратили руски љекари, који су Ивана прегледали у једној клиници у Новом Саду, гдје му је постављена дијагноза – хиперметропија (далековидност) средњег степена.

Желе да све заврши

С обзиром да је након посљедњег писања нашег портала Ивану сакупљен новац који му је обезбиједио неколико терапија за које се мислило да су последње, мајка се нада да ће им неко помоћи и овај пут. Иако су се ствари искомпликовале, па Иваним има додатне третмана, мајка се нада сада неће закомпликовати и да ће ове три терапјије заиста бити посљедњи корак ка његовом потпуном опоравку.

Помоћ

Сви који желе да помогну да Иван прогледа могу новац уплатити у “Сбербанк” на жиро-рачун 567-345-59000161-78.

Они који желе да контактирају мајку могу то да ураде на број телефона 066/761-068.

Српска инфо/Инфо Бијељина/Семберија инфо