МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ТУРИЗМА И ГАСТРОКУЛТУРЕ ''БИЈЕЉИНА-ТУРИСТ 2022'' :: Semberija INFO ::

 

МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ТУРИЗМА И ГАСТРОКУЛТУРЕ ''БИЈЕЉИНА-ТУРИСТ 2022''


Међународни сајам туризма и гастрокултуре ''БИЈЕЉИНА-ТУРИСТ 2022'' одржаће се 27. и 28. маја, у хотелу „Дрина“. У сврху сајма, планиран је излагачки затворени простор од 500 метара квадратних, а 100 метара квадратних отвореног простора. Циљ манифестације је промоција туристичке понуде на подручју  Града Бијељина, а очекује се учешће туристичких организација, туристичких агенција, угоститељских објеката  и привредних субјеката, како са подручја Бијељине, тако и из земаља из окружења. Учесницима сајма биће обезбијеђен бесплатан излагачки простор и штандови.

-Специфичност сајма се огледа у чињеници да ће бити са ширим спектром садржаја и излагача, а учешћем излагача из Србије, Црне Горе, Босне и Херцеговине и Републике Српске, бијељински сајам  је добио међународни значај. На сајму ће се промовисати све што је везано за туристичку привреду, али и промоцију регионалних манифестација као и националних кухиња“, потврђено је из Туристичке организације града, а очекује се и присуство представника Министарства трговине и туризма Републике Српске. Ову значајну манифестацију подржала је Градска управа Града Бијељина. Према плану организатора, првог дана сајма, од 10 до 17 часова је презентација излагача, од 12 до 13 часова свечано отварање, културно- умјетнички програм, од 13 до 14.3о часова је планиран обилазак штандова.
Почетак другог дана сајма је од 10 часова,   док је од 12 до 14 часова планирана гастро презентација. Од 14 до 15часова услиједиће подјела захвалница излагачима сајма,а у 17 часова, сајам ће званично бити затворен. Из Тиуристичке организације подсјећају да је улаз бесплатан за све посјетиоце сајма.