БИЈЕЉИНА ДОМАЋИН ВАЖНОМ ТУРНИРУ :: Semberija INFO ::

 

БИЈЕЉИНА ДОМАЋИН ВАЖНОМ ТУРНИРУ


Бијељина ће у недјељу, 22. маја бити домаћин 5. Отвореног карате првенства Града Бијељина „Трофеј Бијељине 2022“. Технички организатор турнира је Карате клуб „УНСУ“ Бијељина, уз покровитељство Града Бијељина и Министарства породице, омладине и спорта у Влади Републике Српске. „Трофеј Бијељине 2022“ биће прилика да љубитељи каратеа присуствују десетинама квалитетних борби у категоријама пионира, кадета, јуниора, сениора и ветерана.
 
Током претходна четири издања овог турнира, у Бијељини је наступало 1.818 такмичара из Аустрије, Белгије, Црне Горе, Хрватске, Словеније, Словачке, Србије и Босне и Херцеговине. Тако је на првом турниру „Трофеј Бијељине“ 2018. године учествовало 622 такмичара из 57 клубова из шест земаља. Сљедеће, 2019. године је било 505 учесника из 50 клубова, из шест земаља, а у короном погођеној 2020. години 196 учесника из 23 клуба, из пет земаља. Прошле године, Отворено карате првенство Бијељине угостило је 495 учесника из 52 клуба, из осам земаља.
 
Пријаве за овогодишње издање турнира данас се завршавају, а такмичења ће се одржати у спортској дворани Гимназије „Филип Вишњић“.
  
Семберија инфо