РАЗГЛЕДНИЦЕ ПОНОВО У МОДИ :: Semberija INFO ::

 

РАЗГЛЕДНИЦЕ ПОНОВО У МОДИ


Foto
Туристичка организација Града Бијељине завршила је конкурс за избор најљепше разгледнице Града Бијељина, а након окончаног конкурса, стручни жири је изабрао Гордану Живановић, која је послала најљепше идејно ријешење и мотиве разгледнице. Друго мјесто припало је Дејану Чабрилу а треће Горици Крстић. ТО Бијељина је за побједнике обезбједила новчане награде а њихови радови биће на мотивима разгледница које ће се ускоро шампати.


 
- Основни критеријуми жирија били су мотиви по којима је препознатљива Семберија и овај дио Републике Српске. Одређени број радова који су приспјели на конкурс нису задовољавали критеријуме из конкурса, јер смо добијали само фотографије а основни циљ конкурса била је разгледница. Овим путем захваљујемо се свима онима који су послали своје радове, рекао је предсједник жирија за избор Арсеније Лекић.


 
Побједник конкурса добиће новчану награду од 300 КМ, друго мјесто 200 КМ а треће 100 КМ.


 
Ускоро ће се организовати изложба свих награђених фоторграфија и уручење награда након чега ће се кренути са израдом разгледница и дистрибуцијом у Сувенирници ТО Бијељина.