МЛАДИ СДС БИЈЕЉИНА ОБИЉЕЖИЛИ ВАСКРС :: Semberija INFO ::

 

МЛАДИ СДС БИЈЕЉИНА ОБИЉЕЖИЛИ ВАСКРС


Поводом Васкрса, Српска демократска странка, Градски одбор Бијељина, данас је организовала традиционално дружење са грађанима Бијељине на којем су свима, а посебно најмлађима, подијељени пригодни поклони. Искориштена је прилика да се честита данашњи благдан, дарују шарена јаја, изразе лијепе жеље.



- Српска демократска странка је родољубива, патриотска странка која баштини и чува традицију српског народа. Данас желимо послати поруку љубави, мира, толеранције и свих оних вриједности које су нам неопходне у овом савременом свијету како бисмо поправили наш животни амбијент“, рекао је Томица Стојановић предсједник ГО СДС Бијељина.

Данашњем дружењу са грађанима присуствовао је и градоначелник Града Бијељина, Љубиша Перовић.
- Користим прилику да честитам најрадоснији хришћански празник традиционалним поздравом Мир Божји! Христос васкрсе! Нека је сретан Васкрс свим православним хришћанима уз жељу да у овако лијепом расположењу прославимо још много Васкрса, да будемо подршка једни другима, а исто тако да се са срећом, задовољством и поштовањем свих хришћанских вриједности још много година сабирамо под окриљем Српске православне цркве“, рекао је градоначелник Петровић.



Предсједник Актива младих ГО СДС Бијељина Алекса Ристић истакао је значај Васкрса као једног од најважнијих дана у историји хришћанства који је умногоме утицао и на историју цјелокупног човјечанства.

- Управо због величине жртве коју је Исус Христ поднио за све нас требали бисмо бити свјесни те жртве и у нашим међусобним односима бити пуно бољи, чинити много више добрих дијела“, рекао је Ристић.


​Семберија инфо - И. Гутић