Први специјализовани бутик у Бијељини за елегантно попуњене даме :: Semberija INFO ::

 

Први специјализовани бутик у Бијељини за елегантно попуњене даме


Без обзира на конфекцијски број који носите, будите увијек модерно обучене, а то је сада лако, јер бутик „FAME“ је ту за Вас!

Даринка Рачановић-Даца је супруга, мајка и приватна предузетница. У предузетничким водама ова жена успјешно „плива“ већ 25 година, посједује и води продавнице мјешовите робе. У марту ове године одлучила  je да  отвори специјализовани бутик одјећe у којем се продаје искључиво гардероба са конфекцијским бројевима од 42 до 60 за елегантно попуњене даме.



Даринка Рачановић je за „Семберија инфо“ рекла да се одлучила на овај корак због тога  што се она цијели живот бори са вишком килограма, а увијек је морала да купује и носи оно што што има у понуди, а не оно што јој се свиђа, али и према опчињености Истамбулом у који се „заљубила“ када га је први пут посјетила.

-Због потешкоћа са проналаском одговарајуће гардеробе, али и те опчињестости Истамбулом, обећала сам себи да ћу пронаћи начин, како бих Истамбул посјећивала бар једном мјесечно. И, тако се родила та идеја, да почнем да продајем гардеробу. Прво сам продавала само путем интернета, онлајн на страница „Fame concept store“, на друштвеним мрежама фејсбук и инстаграм. Након продаје искључиво путем интернета, која је трајала годину и по, а која још увијек траје, одлучила сам да отворим и бутик“, рекла је Рачановићева и додала да се одлучила на тај корак због жена које немају искуство са куповином путем интернета, а имају и потребу да пробају гардеробу, али и да под руком осјете материјал од ког је та гардероба шивена.

-Трудим се да гардероба буде од природних материјала, јер жене са вишком килограма имају проблеме са хормонима и желим  да им буде пријатно у томе што носе, а самим тим и да буду модерне“, истиче, кроз осмијех, Даринка Рачановић.



У овом бутику, али и на страницама можете пронаћи гардеробу за све прилике. У својој понуди имају спортску гардеробу, пословне, али и свечане одјевне предмете модерних кројева за све генерације, јер је данас, нажалост, све већи број младих дјевојака које се боре са вишком килограма.

Понуду одјевних комада можете, погледати, пробати, а и купити у бутику „FAME“ у Улици Гаврила Принцпа број 5 у Бијељини, али погледати и поручити путем интернета на фејсбук и инстаграм страницама „Fame concept store“.
 
Излог бутика ове шармантне даме немогуће је не примијетити из разлога што њега не краси твиги, него плус сајз модел  лутке.

Семберске новине - Семберија инфо