ЧЕСТИТКА ГРАДОНАЧЕЛНИКА БИЈЕЉИНЕ ПОВОДОМ УСКРСА :: Semberija INFO ::

 

ЧЕСТИТКА ГРАДОНАЧЕЛНИКА БИЈЕЉИНЕ ПОВОДОМ УСКРСА


Foto
Поводом Ускрса за вјернике који овај празник прослављају 17. априла, градоначелник Бијељине Љубиша Петровић је упутио честитку у којој се истиче:

Грађанима Града Бијељина који Ускрс прослављају придржавајући се новог календара, упућујем срдачне честитке поводом највећег хришћанског празника и жеље да празнични дани протекну у радости и љубави према ближњима – породици, пријатељима и сусједима.

Овај празник нас увијек изнова подсјећа на смисао хришћанског живота и наде у бољу будућност сваког човјека и сваке заједнице. Живећи и радећи по начелима жртвовања за добро заједницекао што нас уче свете књиге, најбоље показујемо да разумијемо смисао васкрсења и да смо достојни слављења Христовог ускрснућа. Поред времена садашњег, на тај начин градимо и будућност, јер потомцима дајемо најбољи примјер како се ствара здрава породица, град и друштво у цјелини.

Нека благодат Ускрса обасја ваше домове, а свака великодушност и доброта исказана не само у празничне дане, већ и током цијеле године, вишеструко врате кроз лични и заједнички напредак.
 
Кабинет Градоначелника