НЕДОСТАЈУ СРЕДСТВА ЗА ИЗГРАДЊУ СПОМЕНИКА НЕСТАЛИМ И ПОГИНУЛИМ БОРЦИМА БИЈЕЉИНЕ У ГРАДСКОМ ПАРКУ :: Semberija INFO ::

 

НЕДОСТАЈУ СРЕДСТВА ЗА ИЗГРАДЊУ СПОМЕНИКА НЕСТАЛИМ И ПОГИНУЛИМ БОРЦИМА БИЈЕЉИНЕ У ГРАДСКОМ ПАРКУ


Након што је Скупштина града Бијељина подржала иницијативу Удружења породица несталих бораца и цивила Семберије и Мајевице о градњи Спомен-обиљежја несталим и погинулим борцима града Бијељина, одобрени су и захтјеви за добијање неопходних дозвола за градњу. Чека се још само једна дозвола, међутим почетак изградње  још је крајње неизвјестан, јер још увијек нису прикупљена потребна финансијска средства.



- До сада смо се обратили бројним донаторима,  писали смо на укупно 24 адресе. Обратили смо се и предсједници РС Жељки Цвијановић, премијеру Вишковићу, као и градоначелнику Бијељине Љубиши Петровићу. Још увијек немамо повратних информација и овом приликом би апеловали на све оне који су у могућности да помогну, да се одазову нашем апелу, како би прикупили 13.000 КМ, колико је потребно за изградњу Спомен – обиљежја”, наглашава Смиља Митровић, предсједница овог Удружења,

Чланови Удружења породица несталих Семберије и Мајевице, трећу деценију након рата у БиХ, још трагају за 57 несталих особа.

Семберија инфо - С. Николић