ЛАЗИЋ : КОЛИЦИЈА “ДОГОВОР ЗА БИЈЕЉИНУ”, УБЈЕДЉИВО ОДНИЈЕЛА ПОБЈЕДУ НА ИЗБОРИМА ЗА ЧЛАНОВЕ САВЈЕТА МЈЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА :: Semberija INFO ::

 

ЛАЗИЋ : КОЛИЦИЈА “ДОГОВОР ЗА БИЈЕЉИНУ”, УБЈЕДЉИВО ОДНИЈЕЛА ПОБЈЕДУ НА ИЗБОРИМА ЗА ЧЛАНОВЕ САВЈЕТА МЈЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА


Према прелиминарним резултатима данашњих избора за чланове савјета мјесних заједница града Бијељина, Коалиција “Договор за Бијељину”, однијела је апсолутну побједу у свим мјесним заједницама на подручју града, саопштио је на вечерас одржаниој конференцији за медије, Владимир Лазић, предсједник Градског одбора СНСД Бијељина.

Побиједили смо у 44 мјесне заједнице, однијели смо апсолутну побједу у МЗ Лединци, која је највећа мјесна заједница у граду, са skoro10 000 гласача. Прије свега желим да се захвалим свим грађанима Бијељине који су данас изашли на гласачка мјеста и тиме показали да желе да активно учествују у свему ономе што је битно за организацију рада и  живота у нашем граду а посебно желим да се захвалим свим оним грађанима који су подржали кандидате коалиције “Договор за Бијељину. Народ Бијељине је препознао ко ради за његове интересе. Бијељина једноставно мора боље, нече више стагнирати, а екипа људи окупљена око Коалиције, наставља борбу за нову  и  просперитетнију Бијељину”, нагласио је Лазић.

Семберија инфо