Полицијска управа Бијељина: Дан отворених врата за најмлађе суграђане :: Semberija INFO ::

 

Полицијска управа Бијељина: Дан отворених врата за најмлађе суграђане


Поводом обиљежавања 30 година постојања Министарства унутрашњих послова Републике Српске, ПУ Бијељина данас је отворила своја врата  најмлађим суграђанима. Том приликом најмлађи су могли да се упознају са полицијском опремом, возилима, радом дежурне службе, али и просторијама за идавање личних докумената.



Душко Васиљевић, командир Полицијске станице 1, рекао је да им је задовољство да угосте најмлађе суграђане и да им приближе њихов посао.
- Много нам је важно да им приближимо наш посао и да га боље разумију. Важно је да се најмлађи суграђани упознају са дијелом наших послова, али и да приближимо наш рад и наше пословне задатке грађанима, како би имали бољу сарадњу и подршку за наше обављање задатака“, истакао је командир Васиљевић.



Ученици шестог разреда Основне школе „Кнез Иво од Семберије“, Никола Лекић, Милена Перић, Ана Станишић и Лена Ракић рекли  су да је полиција веома битна за град, али и остале градове, за безбједност, да се сви осјећају слободно и сигурно, да полиција штити од лопова и крађе. Такође су казали да се полиција  брине о дјеци која иду у школу, нарочито при преласку улице, ако их родитељи не прате у школу.


Семберија инфо