ПОСАО ЗА 39 РАДНИКА :: Semberija INFO ::

 

ПОСАО ЗА 39 РАДНИКА


У Улици Стефана Дечанског бб у Бијељини данас је отворен “Зека” бау центар, девети бау центар на подручју БиХ, први на подручју Републике Српске.

Нејла Аљић, директорица маркетинга фирме “Зека комерц” из Грачанице, каже да је у новотвореном бау центру, корисне површине око 3.500 м2, посао добило 39 радника.

 “Наша фирма “Зека комерц” основана је 1995. године. Компанија је отпочела бизнис са једним киоском и једним запосленим радником, а данас је то фирма која има 28 пословних јединица, са 450 радника. Осим бау центара, наша компанија има двије бензинске пумпе, четири самоуслужне ауто - праонице, а бавимо се и транспортом у БиХ,у који је укључено осамдесет возних јединица, те са транспортом у Словенији, са двадесет камиона. Посебно смо поносни на то што имамо властити металски погон. Тежимо ка томе да повећамо број радника, као и број пословница”, истакла је Нејла Аљић.
 



Градоначелник Бијељине Љубиша Петровић, након пресијецања свечане врпце, изразио је задовољство чињеницом да је посао добило тридесет и девет радника у овом продајном објекту. Фирма “Зека комерц”, кроз сарадњу са аустријским партнером, промовише нови трговински концепт “Летс дуит”, који значи “хајде да урадимо ово на најбољи и најквалитетнији начин”.  У ситуацији  када говоримо о новим глобалним кризним изазовима, важно је да не губимо темпо и да отварамо нова радна мјеста. У таквом  маниру настојаћемо да још више поправимо привредни амбијент и да привучемо домаће и стране инвеституре. С обзиром на то да је наш град носилац БФЦ сертификата о добром пословном окружењу, ми ћемо и даље наставити са уређењем и изградњом инфраструктуре. У наредном периоду морамо развијати производне дјелатности,  а настојаћемо да будемо  препознатљиви по издавању брзих сагласности и дозвола за рад. Циљ нам је да се у Бијељини отвори још оваквих бау центара, али и привредних субјеката. Све ће то побољшати платежну моћ наших суграђана и повећати БДП. На тај начин ћемо омогућити да што више људи остане на овим просторима”, истакао је градоначелник Петровић.

Semberija info