СКУПШТИНА ГРАДА БИЈЕЉИНА 13. АПРИЛА :: Semberija INFO ::

 

СКУПШТИНА ГРАДА БИЈЕЉИНА 13. АПРИЛА


Сједница Скупштине града одржаће се 13. априла, а на дневном реду ће се наћи 37 тачака, договорено је на међустраначком састанку. Предсједник Скупштине града Александар Ђурђевић је рекао је да материјал који ће се наћи пред одборници, веома обиман.

-У питању је око 1. 000 страна материјала, а имамо велики број значајних тачака дневног реда, међу којима је извјештај о раду градоначелника, потом извјештаје о раду и планом рада шест установа и предузећа, 11 различитих одлука о просјечној грађевинској цијени квадратног метра корисне површине, висине накнаде за трошкове уређења градског грађевинског земљишта, утврђивање просјечних цијена радова комуналне и друге јавне инфраструктуре, одлука о подстицају пољопривредној производњи, два регулациона плана Дашница 1 и Гвоздевић, те још девет различитих планова и програма“, рекао је Ђуђревић и подсјетио да се тренутно на територији града проводе избори за савјете мјесних заједница, гдје су сви политички субјекти који чине Скупштину града максимално ангажовани.


-Сједницу ћемо одржати убрзо по окончању избора за савјете мјесних заједница, а очекујем да ће одборници, као и до сада бити коректни и конструктивни“, рекао је Ђурђевић. Савјетник градоначелника Радиша Петровић, потврдио је да је дневни ред за дванаесту редовну сједницу Скупштине града обиман и нагласио да је у питању значајан број одлука, које очекује да ће бити усвојене, у интересу свих грађана Бијељине. Он је такође изразио очекивање да ће сједница бити конструктивна и да ће протећи у коректној атмосфери.

Семберија инфо