ЛИШЕН СЛОБОДЕ ЈЕР ЈЕ НАНИО ТЕШКЕ ТЈЕЛЕСНЕ ПОВРЕДЕ :: Semberija INFO ::

 

ЛИШЕН СЛОБОДЕ ЈЕР ЈЕ НАНИО ТЕШКЕ ТЈЕЛЕСНЕ ПОВРЕДЕ


Полицијски службеници Полицијске управе Бијељина лишили су слободе лице А.Д. из Бијељине због постојања основа сумње да је починио кривично дјело „Тешка тјелесна повреда“.
 
Наиме, Полицијској станици Бијељина, 20. марта 2022. године, око 01,45 часова пријављено је,  да су  у Улици Стефана Дечанског, испред ноћног клуба у Бијељини, физички нападнута лица Д.М. и Н.М. обојица држављани Републике Србије. Оштећена лица су нападнута од стране НН мушког лица, који их је више пута ударио у предјелу главе, усљед чега је лица Д.М. задобио тешке тјелесне повреде (прелом вилице), док је лице Н.М. задобио тешке тјелесне повреде у виду напукнућа вилице, наведене повреде су констатоване од стране љекара Медицинског центра.
 
Оперативним радом на терену полицијски службеници истог дана идентификовали су и пронашли лице које је нанијело тешке тјелесне повреде.
 
Након комплетирања и документовања предмета А.Д. ће данас, уз извјештај о почињеном кривичном дјелу „Тешка тјелесна повреда“, бити предат у надлежност и на даље поступање Окружном јавном тужилаштву у Бијељини.