ДДДК „ЗДРАВЉЕ“ БИЈЕЉИНА :: Semberija INFO ::

 

ДДДК „ЗДРАВЉЕ“ БИЈЕЉИНА


Хуманитарно „Гусларско вече“

Хуманитарно „Гусларско вече“, у организацији ДДДК „Здравље“ Бијељина, одржано је синоћ у Центру за културу „Семберија“, са једночасовним кашњењем због Панел дискусије.

Ово хуманитарно вече организовано је са циљем да се прикупе средства за ДДДК „Здравље“, али и за Асоцијају добровољних даваоца крви Србије, Црне Горе и Републике Српске рекао је портал „Семберија инфо“, Владо Симић, предсједник ДДДК „Здравље“ Бијељина.
 

-Манифестација је успјешно протекла, програм је био изузетно квалитетан, а публика која је била присутна, јако је била  активна и укључивала се у сам програм.  Било је јако лијепо и забавно, а извођачи, односно сви учесници програма, а и ми из друштва смо били јако задовољни. Због кашњења сала није била пуна, али задовољни смо одзивом“, рекао је Симић и истако је да су прикупили средства која могу покрити њихове трошкове, који су настали у периоду од почетка године до данас.

Он је додао да је најактивни донатор њихове хуманитарне вечери био Славен Ристић, власник компаније ТРБ.
-Славен је платио трошкове вечере за 30 учесника у Глобусовом ресторану „Пет језера“. Сви су задовољни, а ја остајем захвалан публици која нас је посјетила и узела учешће у прикупљању средстава, а посебно Славену Ристићу“, нагласио је Владо Симић.