БЕЗБЈЕДНОСНА СИТУАЦИЈА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ ЈЕ СТАБИЛНА :: Semberija INFO ::

 

БЕЗБЈЕДНОСНА СИТУАЦИЈА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ ЈЕ СТАБИЛНА


Драган Лукач, члан Предсједништва Главног одбора СНСД и министар унутрашљих послова у Влади Републике Српске, посјетио је синоћ Градски одбор СНСД Бијељина и одржао радни састанак са члановима Предсједништва.

На том састанку, након што је упознат са активностима у ГрО СНСД Бијељина, Лукач је оцјенио позитивним досадашње активности уз напомену да треба појачати рад на терену у директним контактима са члановима странке и мјесним одборима.

Оцјењујући безбједносну ситуацију у Републици Српској Лукач је истакао да је она, упркос томе што неки кругови у Сарајеву покушавају да је наруше, стабилна и да МУП Републике Српске одговорно и успијешно обавља своју функцију у смислу заштите безбједности наших грађана.

„Морамо се против дезинформација које се пласирају кроз неке медије, и од неких политичких кругова, борити само истином и правим информацијама које требамо пласирати својим члановима, као и свим грађанима“.

Ова посјета ГрО Бијељина је оцијењена као добра пракса највиших функционера СНСД да се у директном контакту, међусобном информисању, размјени мишљења унапређује рад организације''.