УРУЧЕНИ СЕРТИФИКАТИ ПОЛАЗНИЦИМА ОБУКЕ НА ТЕМУ ДИГИТАЛНИ МАРКЕТИНГ :: Semberija INFO ::

 

УРУЧЕНИ СЕРТИФИКАТИ ПОЛАЗНИЦИМА ОБУКЕ НА ТЕМУ ДИГИТАЛНИ МАРКЕТИНГ


Данас је у Иновационом центру за одрживи развој, савјетник  градоначелника Бијељине, Радиша Петровић уручио сертификате полазницима обуке на тему Дигитални маркетинг.  Кроз обуке је прошло 29 представника приватних и јавних предузећа, који су похађањем 85% обуке стекли право на добијање сертификата.

Анкица Тодоровић,шефица Одсјека за локални  економски развој и европске интеграције Града Бијељина, рекла је да су ове обуке организоване на основу анкетирања и потреба привреде.

-Завршили смо два сета обука на тему Дигитални маркетинг. Јако је важно рећи да се на основу  урађене анализе задовољства учесника, показало да су сви учесници јако задовољни. Надамо се да ће да унаприједе своје пословање, што је нама и био циља. Нама је то велика водиља за будуће обуке, како да их планирамо, према потребама наших привредника, да би их оспособили и унаприједили њихово пословање кроз стицање нових знања“, истакла је Тодоровићева.

Евгенија Николић, полазница обуке рекла је да је у Иновациони центар за одрживи развој,  дошла да унаприједи своје знање.

-Захвална сам учитељима и организацији, зато што сам повјеровала у себе, мислила сам да ништа нећу моћи научити, али све је јасно и потпуно лако, добила сам знање у овом дијелу. Ово знање ми много помаже у мом раду“, рекла је Николићева и додала је да ће и даље долазити на едукације да унаприједи своја знања.



Сандра Сенић, полазница обуке рекла је да се пријавила на обуку јер сматра да ће то да унаприједи њено пословање, као и знање за даљи рад.

-Ова обука ми много значи, већ сам похађала неке обуке и мислила сам да знам нешто везано за Дигитални маркетинг, али приликом ове обуке сам схватила да доста ствари нисам знала и унаприједила сам своје знање. Надам се да ће оваквих пројеката бити још више, да можемо да се пријавимо и научимо“, рекла је Сенићева.

Ове обуке су реализоване у склопу пројекта „Дигиталне трансформације у бизнису – ДигиталБИЗ“ који финансира Развојни програм Уједињених нација, а у име Града Бијељина реализовао Одсјек за локални и економски развој и европске интеграције. Обуке су водили реномирани предавачи из познатих маркетиншких компанија „ Веб студио“ Мостар и „Дот медиа“ Бањалука.

Семберија инфо