ИЗБОРНА КОНФЕРЕНЦИЈА СОЦИЈАЛИСТИЧКЕ ПАРТИЈЕ :: Semberija INFO ::

 

ИЗБОРНА КОНФЕРЕНЦИЈА СОЦИЈАЛИСТИЧКЕ ПАРТИЈЕ


Јовица Продановић предсједник младих социјалиста у Бијељини
.
Јовица Продановић изабран је за предсједника Актива младих Социјалистичке партије у Бијељини на период од четири године. Избору је присуствовало 183 делегата.

Продановић је захвалио за указано повјерење и истакао да ће се трудити да га оправда, афирмишући ставове и позитивну енергију младих као будућих носилаца значајних процеса.

Он је нагласио да ће се борити за већа права младих у доношењу одлука важних за локалну заједницу.
-Оно што ће посебно бити у фокусу мог дјеловања јесте да млади препознају системске одлуке које Социјалистичка партија нуди за побољшање статуса младих. Омладина је покретачка снага друштва и вјерујем да ћемо и даље креирати нове садржаје у нашем граду. Наш Актив младих његује пријатељске односе, представља тим који је креиран да реализује идеје, али и отворен за све који желе да заједничким снагама изградимо још љепшу Семберију“, рекао је Продановић.


Он је, у име младих, захвалио Социјалистичкој партији за разумијевање и за константну подршку коју млади имају у тој политичкој партији, саопштено је из Градског одбора СП Бијељина.

Изборној конференцији СП, која је одржана у хотелу ,,Дрина” у БИјељини, присуствовао је и потпредсједник СП и предсједник Градског одбора СП Бијељина Недељко Јовић, који је рекао да је ова политичка партија увијек имала слуха за идеје младих.
Јовић је навео да су млади важан дио друштва, те важан дио и градске организације СП у Бијељини и да су велика очекивања од њих.

Јовић је нагласио да су млади садашњост и будућност, да су покретач развоја, активизма, иницијатива…
-Потребна је одговорност младих за локалне заједнице у којима живе и за Републику Српску, али је потребна и брига за младе. Потребно им је обезбиједити услове да остају у својој земљи и да се у њој граде и развијају“, поручио је Недељко Јовић.