НОВА СТОЛАРИЈА НА ШКОЛСКОМ АНЕКСУ :: Semberija INFO ::

 

НОВА СТОЛАРИЈА НА ШКОЛСКОМ АНЕКСУ


 У градској Основној школи “Свети Сава”у току је замјена столарије на анексу школског објекта у којем је својевремено био смјештен Педагошки факултет. Директор ове школе, Ђорђе Мирковић каже да је ово, уствари, наставак раније започетих радова на уређењу школских објеката у граду и у Подручној школи у Батковићу.


“Након што смо у Подручној школи у Батковићу, захваљујући новцу ресорног министарства, реновирали три учионице и тоалете, те набавили нови намјештај, сада смо у прилици да замијенимо столарију и на анексу школског објекта у граду. Уз помоћ новца који је одобрило Министарство просвјете и културе, те уз помоћ Републичког просвјетно - педагошког завода, замијенићемо комплетну столарију на овом објекту. У том дијелу школског објекта тренутно имамо мултимедијалне учионице, а ту су још смјештени још и  Републички педагошки завод - Радна јединица Бијељина, Трезор и Центар за образовање одраслих. Заокружили смо причу око уређења комплетног објекта централне градске школе, од уређења осамнаест учионица, постављања ограде око школског дворишта, пресвлачење школског игралишта новим асфалтом, као и поправке фасаде. На тај начин смо овај школских објекат довели у сасвим прихватљиво стање”, каже директор Мирковић, истичући и то да је за замјену столарије на анексу школског објекта ресорно министарство одобрило 21.000 КМ.

Директор Мирковић истиче да је ово репрезентативна градска школа која заслужује и резултатима оправдава наведена финансијска улагања.

Семберија инфо