ГРАДСКИ ОДБОР СНСД БИЈЕЉИНА: :: Semberija INFO ::

 

ГРАДСКИ ОДБОР СНСД БИЈЕЉИНА:


За разлику од градоначелника, ми имамо резултате рада

Бијељински СНСД сматра да је „рад градоначелника Љубише Петровића лош, иако су му грађани на посљедњим изборима дали повјерење“. Предсједник ГО  СНСД – а, Владимир Лазић  изјавио је да Петровић не ради ништа у интересу грађана.

- Сјетите се само ко долази у посјете Бијељини и шта она има од тих посјета – Џаферовић? О томе су сви наши грађани рекли шта мисле. Или Јелена Тривић, опозициони политичар, која од свега само има жељу да постане нешто“, рекао је Лазић.

Он је на конференцији за новинаре истакао да, како је рекао, „градоначелник има много слободног времена, јер очигледно сматра да Бијељина нема ни један актуелни проблем.“  Лазић је додао да Тривићева није могла да побиједи у мјесној заједници у Бањалуци у којој живи,  па дође у Бијељину да тражи подршку.

- Грађани Бијељине  знају, да странка која је кандидује није никада ништа добро урадила за овај град, за разлику од СНСД – а, чији се резултати рада у Бијељини виде“, рекао је Лазић и нагласио да СНСД има људске ресурсе, знање, пуно уважавање и интензивну сарадњу са највишим органима РС, као и стручњаке из свих области, за разлику од њега“ нагласио је Лазић.