ОПШТИНА УГЉЕВИК АДАПТИРАЛА ПРОСТОРИЈЕ МЈЕСНОГ УРЕДА У ДОЊОЈ ТРНОВИ :: Semberija INFO ::

 

ОПШТИНА УГЉЕВИК АДАПТИРАЛА ПРОСТОРИЈЕ МЈЕСНОГ УРЕДА У ДОЊОЈ ТРНОВИ


Начелник општине Угљевик Василије Перић посјетио је данас Мјесну заједницу Доња Трнова у којој су адаптиране канцеларије мјесног уреда који припада општинском Одјељењу за општу управу за шта је из локалног буџета издвојено 35.000 КМ.
 
Перић се на лицу мјеста увјерио да су канцеларије модерно уређене истакавши да су створени услови за бољи и квалитетнији рад службеника и пружање услуга грађанима овог дијела угљевичке општине.
 
“Поред канцеларије мјесног уреда, сређене су и канцеларије које може користити мјесна Пошта. Досадашњи објекат није био услован и зато смо се одлучили да га адаптирамо”, рекао је Перић.
 
Секретар Савјета мјесне заједнице Доња Трнова Владо Глигоревић захвалио је руководству општине Угљевик на санацији објекта и адаптацији канцеларија.
 
“Овдје се налазе и просторије мјесне заједнице. У адаптираним канцеларијама услуге које се пружају грађанима сигурно ће бити побољшане”, навео је Глигоревић.
 
Заједно са Перићем канцеларије су посјетили замјеник начелника Вања Зекић, предсједник Скупштине општине Угљевик Ђоко Симић, потпредсједник скупштине општине Драган Ђокић и начелник Одјељења опште управе Горица Секулић.