БОЛНИЦА „СВЕТИ ВРАЧЕВИ“: ПРВИ ПУТ УРАЂЕНА ОПЕРАЦИЈА РАСЦЈЕПА НЕПЦА :: Semberija INFO ::

 

БОЛНИЦА „СВЕТИ ВРАЧЕВИ“: ПРВИ ПУТ УРАЂЕНА ОПЕРАЦИЈА РАСЦЈЕПА НЕПЦА


Foto
Дјечија хирурија у бијељинској Болници све више напредује, а то потврђује и први пут урађена операција расцјепа непца код дјетета. Према ријечима дјечијег хирурга др Микајла Лазића, ријеч је о доста сложеној операцији.

-Увођењем нових процедура, унапређујемо рад у области дјечије медицине, а данас смо са професором др Радојем Симићем урадили три операције“, рекао је др Лазић. Директор Института за мајку и дијете у Београду, професор др Радоје Симић похвалио је залагање менаџмента Болнице „Свети врачеви“, да се у Болници врше оперативни  захвати који ову здравствену установу сврставају у респектабилне, не само у Републици Српској, него и шире.

-Задовољство ми је рећи да је ова здравствена установа на таквом нивоу да пацијентима може да пружи оно што не могу ни много већи центри од Бијељине. Све похвале директору Златку Максимовићу, др Микајлу Лазићу, др Нели Митровић, др Бранка Дакић и тд.,“рекао је проф. др Симић и додао да су све три операције успјешне урађене, а да је рађено тимски и у изузетно професионалној атмосфери.

(Семберија инфо)