УСКОРО РЕКОНСТРУКЦИЈА ТРОТОАРА У УЛИЦИ ГАВРИЛА ПРИНЦИПА :: Semberija INFO ::

 

УСКОРО РЕКОНСТРУКЦИЈА ТРОТОАРА У УЛИЦИ ГАВРИЛА ПРИНЦИПА


Foto: Ilustracija
Градоначелник Бијељине Љубиша Петровић, након проведеног поступка јавне набавке, потписао је уговор са извођачем радова о реконструкцији тротоара у улици Гаврила Принципа, са роком завршетка до 30. јуна 2022. године.
 
Тротоар, са припадајућим површинама, ће бити реконструисан испред „бијелих зграда“ и „Цик-цака“, на потезу од раскрснице код Робне куће „Емпориум“ до кружне раксрнице улица Гаврила Принципа, Филипа Вишњића и Незнаних јунака (кружни ток „Диздаревић“). Реконструкција укључује уклањање постојећих оштећених асфалтних површина и поплочавање бехатон плочама, са уградњом  декоративне расвјете у плочнике. У склопу пројекта извршиће се и санација бетонских парапета и уређење зелених површина, са постављањем урбаног мобилијара - клупа, канти за смеће и жардињера за дрвеће и цвијеће.
 
Уређењем тротоара у улици Гаврила Принципа грађани Бијељине ће добити још један уређен простор за шетњу, оплемењен урбаним мобилијаром, зеленим површинама, садницама у саксијама и модерном декоративном расвјетом уграђеном у плочнике.
 
Вриједност радова је 210.000 конвертибилних марака, укључујући и ПДВ, а извођач је ДОО „Мост“ из Бијељине.