САСТАНАК ДИРЕКТОРА ДОМОВА ЗДРАВЉА ШАМЦА И ЛОПАРА :: Semberija INFO ::

 

САСТАНАК ДИРЕКТОРА ДОМОВА ЗДРАВЉА ШАМЦА И ЛОПАРА


Директор Дома здравља Лопаре др Желимир Нешковић разговарао је са Лепом Тривић, вршиоцем дужности директора Дома здравља у Шамцу, а констатовано је ове здравствене установе годинама добро сарађују. Нешковић је изразио задовољство што је Тривићева посјетила Дом здравља Лопаре, само након 10 дана од ступања на дужност вршиоца дужности директора.

- Задовољство ми је што нас је посјетила в.д. директора Дома здравља у Шамцу, који, као и Дом здравља у Лопарама, послује позитивно“, рекао је Нешковић. Уз захвалност на срдачном пријему, Тривићева се захвалила директору Нешковићу на, прије свега, конструктивном разговору.

-Дом здравља Шамац има доста медицинских служби, а поред службе породичне медицине и хитне медицинске помоћи, имамо и лабораторију, стоматологију, гинекологију, службу ХЕС-а, Центар за базичну рехабилитацију, Центар за ментално здравље, као један од најстаријих на нашем подручју. Такође, располажемо са једним савременим дијагностичким центром, гдје имамо дигитални рентген апарат, дигитални мамограф и савремени ултразвучни апарат“, рекла је Тривићева и позвала директора Нешковића и његов тим сарадника, да буду гости Дома здравља у Шамцу.