ГРАДОНАЧЕЛНИК ПЕТРОВИЋ ОРГАНИЗОВАО ПРИЈЕМ ЗА ПРЕДСТАВНИКЕ ПОЛИТИЧКИХ СТРАНАКА :: Semberija INFO ::

 

ГРАДОНАЧЕЛНИК ПЕТРОВИЋ ОРГАНИЗОВАО ПРИЈЕМ ЗА ПРЕДСТАВНИКЕ ПОЛИТИЧКИХ СТРАНАКА


Foto
Бијељина треба да буде град економије, науке и младости

Уз жеље за добро здравље, изражавам и жељу за напредак нашег града у наредном периоду, изјавио је градоначелник Бијељине Љубиша Петровић на традиционалном новогодишњем пријему за представнике политичких партија које имају своје представнике у Скупштини града.

“Уз реализацију добрих идеја, које ће утицати на побољшање живота свих грађана, позивамо представнике политичких партија на истрајност, када је у питању владавина права, јачање свијести, када је у питању рационално трошење новчаних средстава, поштовање процедура приликом доношења аката који се доносе на нивоу локалне самоуправе”, истакао је градоначелник Петровић.

Владимир Лазић, предсједник Градског одбора СНСД-а, пожелио је срећну и успјешну годину грађанима Бијељине, истакавши да је иза нас једна година у којој је било и добро ријешених потеза и иницијатива, али и пропуста.
 “Надам се да ће ова година бити пуно успјешнија и просперитетнија, те да  ће се пројекти реализовати уз синергију на свим нивоима власти. Даћемо све од себе да Бијељина још брже и боље напредује, те да буде узор другим градовима и општинама”, поручио је Лазић.



Миленко Митровић, потпредсједник Скупштине града пожелио је свим политичким партијама да у овој изборној години  остваре резултате у складу са својим политичким програмима.

 “Што се тиче развоја града, наш је интерес да наступамо што јединственије, да заједно израдимо модел по којем ће се Бијељина убрзано развијати, јер је наша заједничка жеља и заједнички циљ напредак и боља будућност свих грађана Бијељине, те да у Бијељину људи долазе, а не да одавде одлазе”, поручио је Митровић.

Славиша Марковић, предсједник Градског одбора ПДП-а изјавио је да је у години иза нас политичка сцена била обиљежена промјеном власти на локалном нивоу, као и примјеном различитих политичких концепата, када су у питању ставови градоначелника и скупштинске већине.

“Ову годину ће обиљежити парламентарни избори. Ми очекујемо да ће се десити промјене у Републици Српској и да ће Република Српска кренути путем развоја”, истакао је Марковић.

Далибор Стевић, потпредсједник Социјалистичке партије  изјавио је да нас чека једна изазовна година у којој ће требати примијенити пуно дипломатије и умијешности на нивоу БиХ.

 “Што се Бијељине тиче, овај град има велике потенцијал за динамичан развој. Жеља нам је да отпочне изградња ауто – пута, као и реализација других значајних пројеката. У наредних десетак година Бијељина треба да буде град економије, науке и младости”, поручио је Стевић. Љ.Љ.