НОВОГОДИШЊА ЧАРОЛИЈА У УГЉЕВИКУ, ДОДИЈЕЉЕНИ НОВОГОДИШЊИ ПАКЕТИЋИ СВИМ МАЛИШАНИМА УЗРАСТА ДО 10 ГОДИНА :: Semberija INFO ::

 

НОВОГОДИШЊА ЧАРОЛИЈА У УГЉЕВИКУ, ДОДИЈЕЉЕНИ НОВОГОДИШЊИ ПАКЕТИЋИ СВИМ МАЛИШАНИМА УЗРАСТА ДО 10 ГОДИНА


На градском тргу у Угљевику вечерас је  одржана девета  „Новогодишња чаролија“ у организацији Школе спорта „Мали шампиони“ на којој су додијељени новогодишњи пакетићи свим малишанима ове подмајевичке општине узраста до 10 година које је финансирала општина Угљевик.

Тренер у Школи спорта Младен Стевановић честитао је Нову годину малишанима са жељом да буду здрави, весели и да још више тренирају.

"Наш тим Школице спорта жели свима лијепу и веселу Нову годину, а ми ћемо наставити и даље да ширимо позитивне вибрације са новим идејама и великим плановима јер наши малишани заслужују само најбоље", рекао је Стевановић.



Начелник Угљевика Василије Перић присуствовао је "Новогодишњој чаролији"  и малишанима пожелео срећну Нову годину уз жељу да буду здрави и безбрижни у срећним играма.

"Желим свим малишанима лијепу будућност и сигурност и да буду срећни, радосни и расположени,  да сви буду здрави и да 2022 година буде боља од претходне и да буде успјешнија за наш Угљевик и нашу општину", поручио је Перић.

Глумци бијељинског Позориштанца "Маслачак" одиграли су представу "Чекајући Деда мраза" након тога су додијељени новогодишњи пакетићи.