МЛАДИ СДС БИЈЕЉИНА: ЖИВЈЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА! :: Semberija INFO ::

 

МЛАДИ СДС БИЈЕЉИНА: ЖИВЈЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА!


Foto
Омладинци Српске демократске странке у Бијељини, положили су вијенац и цвијеће погинулим борцима у одбрамбено-отаџбинском рату. Одавањем почасти поред младим СДС-а присутни су били и предсједник ГО СДС Бијељина и народни посланик Томица Стојановић и Анка Тодоровић, одборник у Скупштини града Бијељина.



-Република Српска је најзначајнија српска побједа у двадесетом вијеку, а за нас је посебно значајно што је Српска демократска странка, испред свих политичких субјеката, предводила покрет који је претходио настанку и стварању Републике Српске. На нама је да и даље чувамо Републику Српску, да поштиујемо људе који су је стварали, а ту прије свега мислим на борце, породице погинулих бораца и ратне војне инвалиде, и све оне који су дали максимални допринос у стварању Српске.
Такође, на нама је да економски јачамо Републику Српску, да сузбијамо криминал и корупцију, да водимо рачуна о демографској политици, јер џаба нам све ако нам људи са ових простора оду“, рекао је предсједник ГО СДС Бијељина Томица Стојановић.




У име младих СДС  Бијељина, Алекса Ристић, честитајући Дан Републике Српске, истакао је да је полагање цвијећа и вијенца, један од начина да одају почаст погинулим борцима који су дали своје животе за стварање Републике Српске.

-Захваљујући њиховој жртви, ми дана дишемо чист ваздух у нашој Републици Српској, која је јединствена и неупитна. На нама је да наставимо да је чувамо и то ћемо и чинити. Живјела Република Српска“, рекао је предсјендик Актива младих ГО  СДС Бијељина, Алекса Ристић.

Семберија инфо