Економисти и музичари заједно :: Semberija INFO ::

 

Економисти и музичари заједно


Ученици завршних разреда Економске школе и Музичке школе ,,Стеван Стојановић Мокрањац'' из Бијељине заједно су прославили крај средње шкоеле. Посебно дотјерани, окупили су се и матуранти ове двије школе, у центру града, фотографисали се са родбином и пријатељима, а потом у свечаном дефилеу отишли на славље у хотел Дрину. И они су имали среће да не покисну до хотела, јер је киша одмах након што су ушли у хотел почела да пада.



- Ове године у Економској школи имамо 152 матуранта и ради се о једној заиста успјешној генерацији, што потврђује чињеница да су све своје досадашње обавезе успјешно завршили. Оно што желим истаћи је и то да су по питању понашања током посљедњих дана свог средњошколског живота били једни од најбољих  генерација у посљедњих десета година'', рекао је Душан Ђурић, директор Економске школе.



Од Средње музичке школе опростило се 12 матураната, музичких извођача и музичких сарадника теоретичара.
- Пролази школска 2018/19., а сњом одлази још једна генерација наших ученика који ће, као и њихови претходници, проносити име наше школе и нашег града широм свијета''', каже директор школе Младен Јефимић.