Кризни штаб Болнице: ЗА НОВОГОДИШЊЕ ПРАЗНИКЕ СТАБИЛНО СТАЊЕ :: Semberija INFO ::

 

Кризни штаб Болнице: ЗА НОВОГОДИШЊЕ ПРАЗНИКЕ СТАБИЛНО СТАЊЕ


На јутрос одржаном састанку Кризног штаба Болнице саопштено је да су 23 болесника на лијечењу у Ковид болници, од којих је троје (3) на респиратору, а 19 на кисеоничкој терапији. За протекла три дана било је укупно пет (5) пријема.

 
На састанку је оцијењено да се стабилизација стања у Ковид болници наставља и у првим данима нове године, али да није вријеме за опуштање.
 
“Генерално, задовољни смо стањем у Ковид болници, али смо свјесни да није вријеме за опуштање. Евентуалне посљедице претходних и наступајућих празника, очекујемо у другој половини јануара, када је могућ већи број заражених, а самим тим и број пријема у Ковид болницу. Ми смо спремни, као и до сада, да одговоримо сваком сценарију”, речено је јутрос на састанку Кризног штаба Болнице.

 
Из Кризног штаба обавјештавају грађане да ће ПЦР тестирање бити омогућено и у вријеме божићних празника.
 
ПЦР лабораторија ће радити, 06. јануара (Бадњи дан) и 08. јануара, када ће бити организован пријем узорака до 9 часова и издавање налаза исти дан у 17 часова.
 
Распоред рада ПЦР лабораторије у Бијељини за вријеме новогодишњих и божићних празника можете наћи на wеб и фб страници болнице (http://jzu.bolnicabijeljina.com/).